Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΓΩΓΗ ANEW CLINICAL: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕPΙΓPΑΜΜΑ



ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΟΚΟ PRO-LIFTING


Νικήστε τη χαλάρωση και την έλλειψη περιγράμματος με την Αγωγή Ανόρθωσης και Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας Anew Clinical! Περιέχει διπλή σύνθεση ζελέ σύσφιξης και κρέμα διάλυσης. 150ml.

ΑΜΕΣΑ:
Μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και κάνει την επιδερμίδα ορατά πιο σφριγηλή*.
ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:
Γλουτοί και κοιλιακοί φαίνονται πιο αδύνατοι*
ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ:
Μειώνεται η ένταση της κυτταρίτιδας και η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο σφριγηλή*.

*βασισμένο σε μελέτη καταναλωτών με 145 συμμετέχοντες.



ΤΙ ΕΙΝΑΙ:
Είναι μια νέα και βελτιωμένη έκδοση της Αγωγής κατά της κυτταρίτιδας. Αυτή η επαναστατική αγωγή είναι εμπνευσμένη από τη Λιποαναρρόφηση με Λέιζερ που ορατά καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τη χαλαρή επιδερμίδα για το τέλειο σώμα.

ΠΩΣ ΔΡΑ:
Η διπλή του σύνθεση με το Ζελέ Σύσφιξης με το σύμπλοκο Pro-lifting, περιέχει ισάξιας ποσότητας ενέσιμο PVP και Αργινίνη που βοηθούν στη διέγερση της παραγωγής της ελαστίνης για μια πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Η Κρέμα Διάλυσης στοχεύει τα λιποκύτταρα για μια πιο απαλή επιδερμίδα.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
Πιέστε για να βγει ίση ποσότητα ζελέ και κρέμας και κάντε μασάζ στην κοιλιά, τη μέση, τα χέρια, τους μηρούς, τους γλουτούς και τους γοφούς δύο φορές την ημέρα.





"...Η επαναστατική αυτή αγωγή είναι εμπνευσμένη από τη Λιποαναρρόφηση με Λέιζερ, αλλά στοχεύει στην κυτταρίτιδα απαλά, χωρίς πόνο και κόστος." Dr Glen Anderson, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων Επιδερμίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου