Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Anew Clinical


ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Serum Λάμψης

Προηγμένη διπλή σύνθεση που απαλύνει τις μαύρες κηλίδες και χαρίζει ένα λαμπερό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο μετά από τρεις νύχτες.


Serum Ανόρθωσης και Σύσφιξης

Με κόκκους επαγγελματικής σύσφιξης και ζελέ κατά της βαρύτητας.

Οι κόκκοι περιέχουν αμινοξέα ισάξιας ποιότητας με αυτά των ενέσιμων  αγωγών που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής ελαστίνης, πολύ σημαντική για τη σύσφιξη της επιδερμίδας.
Το ζελέ περιέχει ένα συσφικτικό πολυμερές που δρα άμεσα βοηθώντας στη σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας.


Serum Κατά των Ρυτίδων

Υπερ-συμπυκνωμένο serum σχεδιασμένο να μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων χαρίζοντας πιο λεία και νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα.


Αγωγή Γεμίσματος των Ρυτίδων
Οι βαθιές ρυτίδες φαίνονται σβησμένες με καθημερινή χρήση της αγωγής της σειράς ANEW CLINICAL για όλες τις ηλικίες, με την τεχνολογία betacollagen και υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στην διέγερση του κολλαγόνου.

Κρέμα Λίφτινγκ Προσώπου 'ThermaFirm Lifting'

Επαναστατική αγωγή που δρα ενάντια στη χαλάρωση και βοηθά στη σύσφιξη και την τόνωση της επιδερμίδας. Αισθάνεστε την επιδερμίδα σας σφριγηλή και ανανεωμένη, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου αποκτούν καθαρή εμφάνιση. Βοηθάει στη μείωση της χαλάρωσης στην περιοχή του σαγονιού και στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.


Διπλό Σύστημα Ματιών
Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τη χαλάρωση και το πρήξιμο.
Δροσερό ζελέ για το τόξο του φρυδιού και κρέμα για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Προηγμένο Σύστημα Δερμοαπολέπισης
Ιδανικό για την ανομοιόμορφη επιδερμίδα. Σ
τοχεύει τις προβληματικές περιοχές με τραχιά υφή. ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας διευρυμένους πόρους και σημάδια γήρανσης.

Κρέμα Χεριών Λάμψης με Δ.Π.15
Σχεδιασμένη με ισοδύναμης ποσότητας L-Aσπαρτικό Οξύ, με αυτό που χρησιμοποιείται στις ενέσιμες αγωγές για ορατή μείωση των μαύρων κηλίδων. Σε μία εβδομάδα κάνει την επιδερμίδα των χεριών να φαίνεται και να τη νιώθεται δραματικά πιο νεανική. Σε δύο εβδομάδες βοηθά στην απάλυνση των μαύρων στιγμάτων.


Συσφικτική Αγωγή Σώματος


Αγωγή Κατά της Κυτταρίτιδας
Αποτελείται από δύο αποτελεσματικές συνθέσεις σε μία επαναστατική συσκευασία , για δραματική βελτιώση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου