Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Anew Rejuvenate 30+


Εμφανώς νεότερη επιδερμίδα σε 3 απλά βήματα!
  1. Καθαρισμός
  2. Ενυδάτωση
  3. Φροντίδα
Η εφαρμογή Rejuvenate βοηθά στην επανόρθωση των αρχικών ενδείξεων γήρανσης:
• Μειώνει εμφανώς τις ρυτίδες
• Απαλύνει την υφή της επιδερμίδας
• Ισορροπεί την εμφάνιση του τόνου της επιδερμίδας
• Μειώνει την εμφάνιση των πόρων
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ REJUVENATE;
Για όσες έχουν αρχικά σημάδια γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων και ρυτίδων, δυσχρωμιών, θαμπάδων, τραχιάς υφής και εμφανών πόρων.

Αναζωογονητικό 2-σε-1 Ζελέ Καθαρισμού
Βαθύς καθαρισμός. Μειώνει αισθητά τα σημάδια γήρανσης και αποκαλύπτει φρέσκια, νεανική επιδερμίδα.


Αναζωογονητική Κρέμα Ημέρας με Δ.Π. 25
Διατηρεί την επιδερμίδα σας νεότερη, απαλότερη και πιο ζωντανή από ποτέ όλη μέρα
Ελαφριά κρέμα ημέρας εμπνευσμένη από επαγγελματικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου. Είναι ενισχυμένη με τεχνολογίες που προσφέρουν ισχυρή αντιηλιακή προστασία. Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση και είναι σχεδιασμένη να διατηρεί την επιδερμίδα σας νεότερη, απαλότερη και πιο ζωντανή από ποτέ όλη μέρα.
Με μεγάλου εύρους προστασία σε UVA/UVB Βελτιώνει την υφή, την διαύγεια και τον τόνο της επιδερμίδας έως και 50%*. Προστατεύει από τη φθορά των ακτίνων UVA/UVB.

Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας
Ελαφριά σύνθεση με μοναδική υφή που δρα ενώ κοιμάστε χαρίζοντας τα αναζωογονητικά οφέλη μίας επαγγελματικής αντιγηραντικής περιποίησης προσώπου. Οταν ξυπνήσετε η επιδερμίδα φαίνεται πιο δροσερή και νεανική.
100% των γυναικών παρατήρησε βελτίωση στην υφή, τον τόνο, τις λεπτές γραμμές και τη διαύγεια.


Ή για πιο έντονη ενυδάτωση: Κρέμα Νύχτας Sapphire Emulsion
Δείξτε έως και 5 χρόνια νεότερη σε 14 ημέρες. Τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας αυξάνονται περισσότερο από 400%*. Σχεδόν διαγράφει την εμφάνιση πόρων. Αφήνει ομαλότερη και πιο εκλεπτυσμένη επιδερμίδα.


24ωρη Κρέμα Ματιών με Δ.Π. 25
Διπλή Σύνθεση: Αγωγή για την ημέρα με Δ.Π. 25 και Αγωγή για τη νύχτα

Σας παρουσιάζουμε την Αναζωογονητική 24ωρη Κρέμα Ματιών- η πρώτη διπλή 24ωρη κρέμα ματιών με Δ.Π. 25, σχεδιασμένη για την καταπολέμηση της γήρανσης γύρω από τα μάτια. Αυτές οι 2 αγωγές δρουν συνεχώς για την επανόρθωση των φθορών σήμερα και εξασφαλίζουν προηγμένη προστασία από τα μελλοντικά σημάδια γήρανσης.

Περιλαμβάνει 2 διαφορετικές συνθέσεις:
Επανορθωτικό Κρεμώδες Ζελέ Νύχτας Ματιών, το οποίο είναι σχεδιασμένο με το αποκλειστικό σύμπλοκο της Avon, που εμποδίζει τη κατακράτηση υγρού και τη συμφόρηση, που μπορεί να οδηγήσουν σε πρήξιμο κάτω από τα μάτια και την
Αναζωογονητική Κρέμα Ημέρας Ματιών, η οποία είναι σχεδιασμένη με το αποκλειστικό σύμπλοκο της Avon, το οποίο αποτρέπει την οξείδωση του ενζύμου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Είναι σχεδιασμένη να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιπρόσθετα, το ευρύ φάσμα του Δ.Π. 25 προστατεύει από τη φθορά της UVA/UVB ακτινοβολίας στο ευαίσθητο βλέφαρο και την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Συμπυκνωμένο Serum για Άμεση Λάμψη και Αναζωογόνηση.
Συμπυκνωμένη θεραπεία που μειώνει τις ατέλειες και επιτρέπει στον τόνο της επιδερμίδας να δείχνει πιο ομοιόμορφος, ενώ και οι πόροι σχεδόν εξαφανίζονται.

Serum Προσώπου με Γλυκολικό Οξύ.
Θεραπεία προσώπου κατά τη διάρκεια της νύχτας - 78% των γυναικών παρατήρησε ανανεωμένη στην υφή επιδερμίδα, με λιγότερες ατέλειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου