Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Anew Reversalist 40+


ΕΜΦΑΝΩΣ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ 1-2-3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!


1. καθαρισμοσ
2. ενυδατωση
3. φροντιδα
Η εφαρμογή Reversalist είναι η 1η Παγκοσμίως με την Τεχνολογία Activinol. Επανενεργοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, βοηθώντας στη δημιουργία νέας, πιο φρέσκιας. Επίσης, βοηθάει στη βελτίωση των πρώτων σημαδιών γήρανσης:
• Βοηθά στη αναστροφή της εμφάνισης των ρυτίδων
• Μειώνει την εμφάνιση δυσχρωμιών
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ REVERSALIST;
Για όσες έχουν αρχικές ενδείξεις γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων ρυτίδων και δυσχρωμιών.


Αναζωογονητικό Αφρώδες Καθαριστικό
Αυτό το πλούσιο ενυδατικό, αφρώδες καθαριστικό είναι σχεδιασμένο με την Τεχνολογία Activinol. Καθαρίζει απαλά αφαιρώντας τη βρωμιά και την περιττή λιπαρότητα, χωρίς να στερεί από την επιδερμίδα τη φυσική της ενυδάτωση.


Αναζωογονητική Κρέμα Ημέρας με Δ.Π. 25, με μεγάλου εύρους προστασία σε UVA/UVB
Ορατά αντιστρέφει τις ρυτίδες ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, ανανεωμένη και νέα όλη μέρα. Ζήστε την εμπειρία της απαλής υφής.

Σχεδιασμένα να επαναδραστηριοποιούν τη λειτουργία επανόρθωσης της επιδερμίδας για την αντιστροφή των ρυτίδων.


Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας
Επανενεργοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Μειώνει εμφανώς τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πολύ πιο σφριγηλή.


Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας Sterling Emulsion
Δείξτε έως και 5 χρόνια νεότερη σε 14 ημέρες. Τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας αυξάνονται κατά 400%. Σχεδιασμένη να βοηθά στην επανενεργοποίηση της διαδικασίας ανανέωσης της επιδερμίδας. Κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται και να την αισθάνεστε πιο σφιχτή.


Σύστημα Λάμψης Ματιών
2 βημάτων αγωγή που χαρίζει λάμψη στην περιοχή που εμφανίζονται οι μαύροι κύκλοι και αντιστρέφει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων Για πιο νεανικά μάτια με την πάροδο του χρόνου.
Το Ζελέ δίνει άμεση λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Η Κρέμα Ματιών μειώνει δραστικά τους μαύρους κύκλους, τις γραμμές και τις ρυτίδες, όσο περνάει ο καιρός.


Αναζωογονητικό Serum
Με 5Χ περισσότερο Activinol από την Κρέμα Νύχτας. Το 75% ένιωσε πως απέκτησε νέα επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την Κρέμα Νύχτας, επαναδημιουργεί νέα επιδερμίδα 20% ταχύτερα από ότι μόνο με την Κρέμα Νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου