Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;


Το 85% των δερματολόγων συμφωνούν πως μια καθημερινή αντιγηραντική αγωγή, που περιλαμβάνει καθαριστικό, ενυδατική κρέμα ημέρας με Δ.Π.*, ενυδατική κρέμα νύχτας και θεραπεία ματιών, αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους ώστε να καταπολεμηθούν τα σημάδια γήρανσης.

Η επιδερμίδα μας αρχίζει να εξασθενεί από τη στιγμή της γέννησης, παρότι τα σημάδια δεν είναι εμφανή μέχρι την τρίτη δεκαετία της ζωής μας. Η επιδερμίδα του κάθε ανθρώπου μεγαλώνει διαφορετικά και η ηλικία δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που επηρρεάζει το πόσο νέα δείχνει και φαίνεται η επιδερμίδα σας. Να θυμάστε πως, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε μια αντιγηραντική αγωγή, ώστε η επιδερμίδα σας να δείχνει νεότερη.

*Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με ελάχιστο Δ.Π. 15 (ευρέως φάσματος UVA/UVB)


3 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ Αποκτήσετε Ορατά πιο Νεανική Επιδερμίδα :

1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΓΙΑΤΙ;
Τα αντιγηραντικά καθαριστικά δεν αφαιρούν απλά τη λιπαρότητα, τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ. Παράλληλα, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονώντας και αναγεννώντας την επιδερμίδα, για μια πιο νεανική εμφάνιση. Αυτά τα προηγμένα καθαριστικά, προετοιμάζουν την επιδερμίδα σας να δεχτεί όλα τα πλεονεκτήματα της αντιγηραντικής αγωγής και ενυδάτωσης που θα ακολουθήσει.
ΠΩΣ;
Να τα χρησιμοποιείτε κάθε πρωΐ και απόγευμα. Ξεβγάλτε απαλά με νερό και στεγώστε με απαλά χτυπηματάκια.

2. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΓΙΑΤΙ;
Οι κρέμες ενυδάτωσης προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ καταπολεμούν τα εμφανή σημάδια γήρανσης. Οι κρέμες ημέρας διορθώνουν τα ήδη υπάρχοντα σημάδια γήρανσης, ενώ προστατεύουν από την έκθεση στον ήλιο με Δ.Π. ευρέως φάσματος. Οι κρέμες νύχτας διορθώνουν την επιδερμίδα, τις ώρες που κοιμάστε.
ΠΩΣ;
Μετά τον καθαρισμό, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας μέρα και νύχτα. Ξεκινώντας από το κέντρο του μετώπου, εφαρμόστε απαλά την κρέμα προς τα έξω, με μικρές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας τις ευαίσθητες περιοχές των ματιών. Συνεχίστε γύρω από τις γραμμές του προσώπου, στο πηγούνι και τα μάγουλα. Ξεκινώντας από την κλείδα και πηγαίνοντας προς το πηγούνι, κάντε ανοδικές κινήσεις ώστε να εισχωρήσει η κρέμα στον λαιμό και το πηγούνι.

3. ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΓΙΑΤΙ;
Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι λεπτότερη απ'ότι στο υπόλοιπο πρόσωπο και άρα πιο επιρρεπής στα σημάδια γήρανσης. Οι θεραπείες για τα μάτια είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διορθώνουν εμφανώς τα σημάδια γήρανσης όπως οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμο και "το πόδι της χήνας", που επηρρεάζουν αυτή την ευαίσθητη περιοχή.
ΠΩΣ;
Χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου σας, εφαρμόστε με απαλά χτυπηματάκια στην επιδερμίδα κάτω από το μάτι. Προσέξτε μην τραβήξετε ή πιέσετε αυτή την πολύ ευαίσθητη περιοχή.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

Βελτιώστε την αγωγή σας, με τα εκπληκτικά σέρουμ και τις θεραπείες μας.
ΓΙΑΤΙ;
Συγκεκριμένα ηλικιακά συμπτώματα, απαιτούν ειδική αγωγή, όπως για το "πόδι της χήνας", τις θαμπάδες και τις δυσχρωμίες.
ΠΩΣ;
Παράλληλα, η σειρά προϊόντων Anew έχει σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα σε κάθε αγωγή επιδερμδίδας Anew.

Πηγή: http://www.anew.avon.com/gr_el/why_regimen



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου