Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σας παρουσιάζουμε τα Anew Genics

Βοηθά τις Γυναίκες να δείχνουν έως και 10 Χρόνια νεότερες.

Αφυπνίστε το γονίδιο της νεότητας.
 Χάρη σε μια επαναστατική καινοτομία των επιστημόνων της Anew, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δείχνετε πιο νέα με την αποκλειστική τεχνολογία με πατέντα (κατοχύρωση πατέντας στις ΗΠΑ) YouthGen.

Υπάρχει σε όλους μας το Γονίδιο της Νεότητας μέσα μας, αλλά η δραστηριότητά του στα κύτταρα της επιδερμίδας μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε. οι επιστήμονες της Anew εμπνεύστηκαν από μια έρευνα που αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας του ανθρώπου. Μια πρόσφατη έρευνα στην Ιταλία έδειξε ότι κάποιοι άνθρωποι που έζησαν πολλά χρόνια (περισσότερα από 100) με υγεία, είχαν έντονα ενεργό το γονίδιο της νεότητας.
Η σειρά Anew Genics είναι σχεδιασμένη να βοηθάει την επαναδραστηριοποίηση του Γονιδίου της Νεότητας (βασισμένο σε in vitro πειράματα με προσομοίωση της επιδερμίδας σε 3D), το οποίο σας βοηθά να φαίνεστε έως και 10 χρόνια νεότερη.



  1. Σε μια νύχτα Οι γραμμές και οι ρυτίδες απαλύνονται*
  2. Σε 3 ημέρες Οι βαθιές ρυτίδες φαίνονται πιο γεμάτες*
  3. Σε 2 εβδομάδες Δραματικά μειώνεται η εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και οι δυσχρωμίες*
  4. Σε 8 εβδομάδες Αφαιρούνται έως και 10 χρόνια από την εμφάνισή σας*
* βασισμένο σε 8 εβδομάδων μελέτη καταναλωτή 10-153 με 155 συμμετέχοντες


Συμπυκνωμένη Αγωγή
Ένα ενυδατικό Serum σχεδιασμένο να μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Χρήση: Απαλά εφαρμόστε το ελαφρύ serum στο πρόσωπο και το λαιμό δύο φορές την ημέρα, επιπρόσθετα της καθημερινής σας περιποίησης.

Γιατί να τη χρησιμοποιήσετε: Είναι σχεδιασμένη να βοηθά στη διέγερση του Γονιδίου της Νεότητας, το οποίο αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως της επιδερμίδας.






Κρεμώδης Αγωγή
Μια πλούσια κρέμα σχεδιασμένη να μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Χρήση: Κάντε μασάζ σε καθαρό πρόσωπο κάθε βράδυ.

Γιατί να τη χρησιμοποιήσετε: Είναι σχεδιασμένη να βοηθά στη διέγερση του Γονιδίου της Νεότητας, το οποίο αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως της επιδερμίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου