Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Άρωμα Herve Leger


Hervé Léger Femme για τη Γυναίκα

Το γυναικείο άρωμα Hervé Léger αποπνέει θηλυκότητα, αισθησιασμό και αυτοπεποίθηση. Επικίνδυνα αποπλανητικό, αγκαλιάζει κάθε καμπύλη του γυναικείου σώματός, όπως ένα φόρεμα Hervé Léger. Το άρωμα “ανοίγει” με λαμπερή Κινέζικη Μανόλια και Ροζ Γκρέιπφρουτ από τη Σικελία. Η καρδιά του αποκαλύπτει αισθησιακό Μαροκινό Ανθος Πορτοκαλιού αναμεμειγμένο με αισθησιακό Ξύλο Κέδρου. Παράλληλα οι νότες Καπνισμένης Βανίλιας μεταδίδουν μια πλούσια αίσθηση αφήνοντας στο πέρασμά σας μια αξέχαστη εντύπωση.




Αρωματικές Νότες: Hervé Léger για τη Γυναίκα

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΝΟΛΙΑ ORPUR™.Αυτή η εκθαμβωτική νότα παρέχει σαγηνευτικά λουλουδάτο άρωμα που αναζωογονεί το άρωμα και το κάνει πιο φρέσκο. Θηλυκό και δροσερό, με διάφανα, λαμπερά ακόρντα.
ΞΥΛΟ ΚΕΔΡΟΥ ORPUR™.Αρωματική νότα που αποτελεί αποκλειστικότητα και προέρχεται από το πιο αγνό, υψηλής ποιότητας ξύλο κέδρου που υπάρχει. Προσδίδει στο άρωμα έναν σοφιστικέ χαρακτήρα και μια αισθησιακή υπογραφή.
“ΔΑΚΡΥΑ” BENZOIN LAOS.. Ένα φυσικό συστατικό που χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για την Avon, και περιέχει νότες καπνιστής βανίλιας με ζεστά, ξύλινα ακόρντα. Προσθέτει ζεστασιά στο άρωμα και του χαρίζει μια σύγχρονη, σαγηνευτική χροιά.









Hervé Léger Homme για τον Άντρα

Σχεδιασμένο για τον άντρα του οποίου το στυλ και η φιλοσοφία είναι άψογη, αυτό το αισθησιακό άρωμα παρασύρει τις γυναίκες στη δυναμική γοητεία του. Το άρωμα ξεκινά με Μεσογειακό Γκρέιπφρουτ και Γιαπωνέζικο Κίτρο και ξετυλίγεται για να αποκαλύψει μια ζεστή καρδιά από ξύλινες νότες,  που “σιγοκαίνε”, γεμάτη πάθος. Ο επικίνδυνος αισθησιασμός του ενισχύεται με το ξυλώδες κεχριμπάρι και σε συνδυασμό με το ακατέργαστο Musk, αφήνει ένα ακαταμάχητο τελείωμα!



Αρωματικές Νότες: Hervé Léger για τον Άντρα

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ:σοφιστικέ νότα που χαρίζει ενέργεια και ανεβάζει τους τόνους, ανοίγοντας το δρόμο για τις αισθησιακές νότες που ακολουθούν. Επικίνδυνα αποπλανητικό, εξασφαλίζει την άμεση προσοχή των γυναικών πριν η αισθησιακή καρδιά του τις αφοπλίσει.
ΖΕΣΤΑ, ΜΑΡΟΚΙΝΑ ΞΥΛΑ ΚΕΔΡΟΥαναμειγνύονται με Αϊτινό Vetiver για να προσθέσουν δύναμη στο αισθησιακό χαρακτήρα του αρώματος. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι αυτό ενός σοφιστικέ, δυναμικού και αποπλανητικού αρώματος.
ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑΤο άρωμα ολοκληρώνεται με νότες καυτού Κεχριμπαριού από τη Σικελία και patchouli, που μαζί με το ακατέργαστο αισθησιακό Musk, αφήνουν ένα ακαταμάχητο και εθιστικό τελείωμα!


http://www.avoncosmetics.gr/PRSuite/static/minisites/HerveLeger/index.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου