Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Φλογερά χείλη

 

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κερδίστε τις εντυπώσεις χωρίς κόπο

Το μακιγιάζ της νέας σεζόν είχε να μας παρουσιάσει πολλές βασικές αρχές των νέων τρεντ όμως τα χείλη σου αυτή τη σεζόν μπαίνουν στην πρώτη γραμμή! Φλογερά, παθιασμένα, μαγευτικά χειλάκια είναι το όπλο σου για να κλέψεις τις εντυπώσεις το φθινόπωρο με όπλο το κραγιόν σου.

Στο μακιγιάζ των χειλιών το παν φέτος είναι οι αντιθέσεις! Οι έντονες αντιθέσεις λοιπόν μπορεί να σημαίνουν από τη μία παλ άχρωμα σαν φυσικά χείλη μέχρι τις ζεστές σοκολατί αποχρώσεις που θα σε μαγέψουν. Από τη μία έχουμε έντονα καλοσχηματισμένα χείλη με πολλές στρώσεις χρώματος και από την άλλη πολύ απαλά και ελάχιστα χρωματισμένα χείλη.
Μοβ τα χείλια για άγρια ομορφιά!
Καλοσχηματισμένα και βαμμένα: αν πρόκειται να βάψεις τα χείλια σου φρόντισε να είναι καλοσχηματισμένα έτσι ώστε και το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα τέλειο.Αυτό το καταφέρνεις απλώνοντας καλά την πούδρα σου ειδικά στην περιοχή γύρω από τα χείλη σου και σχηματίζοντας με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν τη γραμμή των χειλιών σου. Στη συνέχεια αφού έχεις οριοθετήσει το στόμα και σου δεν έχεις παρά να απλώσεις το σέξι κραγιονάκι σου!
Ζουμερά ροζ χείλη!
Κοριτσίστικες γλυκές αποχρώσεις του τριανταφυλλί ροζ, του ρομαντικού παστέλ ροζ αναδεικνύουν την girlie σου πλευρά.
Φλογερά κόκκινα χείλη!
Το πιο καυτό χρώμα της χρωματικής παλέτας φέτος έχει την τιμητική του στο μακιγιάζ των χειλιών σου! Από πολύ ζεστά πορτοκαλί μέχρι το κοντινό του χρωματικά φλογερό κόκκινο το ανοιχτό scarlet χρώμα είναι απόλυτα σέξι! Αν είσαι ξανθιά τη νέα σεζόν το σκάρλετ κραγιονάκι σου γίνεται το απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ σου αφού σου ταιριάζει τέλεια. Αν είσαι μελαχρινή προτίμησε μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου και εντυπωσίασε!
Χείλη για δάγκωμα!
Τα σκούρα χείλη σε αποχρώσεις του ζεστού σοκολατί μέχρι με μοβ και βυσσινί σε βάζουν στο μουντ των βαμπίρ! To έντονο βυσσινί είναι χρώμα που σου χαρίζουν μυστήριο και συγκεντρώνουν το βλέμμα τους ενώ το βαθύ σκούρο κόκκινο του οίκου Giles σε μεταμορφώνει σε επίγεια με το χρώμα του πάθους στα χείλη σου! Το μοβ είναι ένα δύσκολο χρώμα που δεν αποκλείεται να σε «αγριέψει» λιγάκι.

Πηγή: http://femalecity.gr/symvoules-omorfias-flogera-xeili/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου