Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κρέμες Solutions


Solutions Ageless Accolade
Επαναφέρει την σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανόρθωση της επιδερμίδας και στη μείωση των γραμμών & των ρυτίδων. Τα εκχυλίσματα του Ιβίσκου, λουλούδι που προέρχεται απο την Ινδία, βοηθούν στην ενδυνάμωση των σημείων της επιδερμίδας οπου ενώνονται τα διάφορα στρώματα. Η σειρά Ageless Accolade, εμπλουτισμένη με ιβίσκο βοηθά στην επανόρθωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας ενώ αυξάνει την ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται ανορθωμένη και πιο ελαστική και να μειώνονται οι λεπτές γραμμές.



Solutions Complete Balance
Τα Γιαπονέζικα Φύλλα Τσαγιού Καμέλιας πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία ψευδαργύρου, χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για να ισορροπήσουν την υγεία του σώματος. Η σειρά Complete Balance είναι σχεδιασμένη με Φύλλα Τσαγιού Καμέλιας που βοηθούν στη μείωση της λιπαρότητας. Εξομαλύνει την επιδερμίδα και ορατά την εξισορροπεί.



Solutions Hydra Radiance
Η δύναμη των φυτών. Οι κόκκοι του παραδείσου έχουν ιστορικά χρησιμοποιηθεί για να ενδυναμώσουν την απόδοση του σώματος. Η σειρά Hydra Radiance είναι εμπλουτισμένη με κόκκους του Παραδείσου που βοηθούν στη διέγερση της ανανέωσης των κυττάρων και χαρίζουν ορατά πιο υγι'η και λαμπερή επιδερμίδα.



Solutions Perfect Tone
To μούρο, από τις υποτροπικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως η Βιταμίνη Α. Η σειρά Perfect Tone είναι επιστημονικά εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα από άλλα φυσικά συστατικά, που βοηθούν τη δημιουργία της ενδογενούς μελανίνης. Αφήνει την επιδερμίδα ορατά λαμπερή και με λιγότερες ορατές δυσχρωμίες.



Solutions Sensitive Botanicals
Η ανανεωμένη σειρά Solutions περιλαμβάνει και τη σειρά για ευαίσθητες επιδερμίδες Sensitive Botanicals, για επιδερμίδα ορατά αψεγάδιαστη με νεανική διαύγεια. Η έλλειψη ασβεστίου μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στην επιδερμίδα , για το λόγο αυτό οι επιστήμονες το άντλησαν απο το συστατικό αντράκλα, στο οποίο υπάρχει σε αφθονία. Η σειρά Sensitive Botanicals της Avon, εμπλουτισμένη με αντράκλα χαρίζει υγιή και όμορφη επιδερμίδα που τη νιώθετε όσο όμορφη φαίνεται. Δεν περιέχουν χρωστικές και αρώματα, για να περιποιήστε την επιδερμίδα σας μόνο με αγάπη και φροντίδα.



Solutions Youth Minerals
Η επιστήμη που στηρίζεται στις συμπαγείς πέτρες. Ο Αμέθυστος είναι πλούσιος σε μαγγάνιο, συστατικό που διαγείρει το κολλαγόνο, και η σειρά Youth Minerals περιέχει το συστατικό αυτό που βοηθά στη διέγερση του κολλαγόνου και την παραγωγή επιδερμικών κυττάρων για μια εμφανώς πιο νεανική και όμορφη επιδερμίδα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου